Om oss

Om oss

Vi på BILJON är specialiserade på att hjälpa företag och organisationer att implementera digitala lösningar och använda artificiell intelligens (A.I.) för att förbättra deras verksamheter. Vi har bred erfarenhet av digitalisering och A.I.-teknologi och kan erbjuda konsulttjänster inom olika områden.

Vi kan hjälpa skolor att införa digitala verktyg för undervisning, infrastruktur för att automatisera arbetsprocesser och optimera resurser, logistik och transportbranschen att använda A.I. för att planera och optimera sina leveranser, samt förvaltningar och företag med att digitalisera sin administration.

Våra konsulter kan hjälpa företag och organisationer att identifiera de mest lämpliga lösningarna för deras verksamhet genom att utvärdera befintliga system, tekniska behov och budgetkrav. Vi kan också hjälpa till att implementera och integrera nya tekniska lösningar och ge stöd och träning till anställda för att säkerställa en smidig övergång till digitala processer.

Vi är ett ungt företag och drivs av våra skapare som har en passion för digitalisering och A.I.-teknologi. Vår målsättning är att hjälpa företag och organisationer att dra nytta av digitaliseringens möjligheter och optimera sin verksamhet.

Styrelsen

Om Oss VD Nick Olsson

Nick Olsson

VD och digitaliseringsexpert

Som VD och expert på digitalisering och AI-implementering kan Nick göra ert arbete mer effektivt och enklare, med fokus på mindset och minskad stress hos anställda.

Bild på logistikexpert James Brocka

James Brocka

Expert inom logistik och infrastruktur

Med sin expertis inom logistik och infrastruktur effektiviserar James arbetsprocesser och förbättrar effektiviteten inom logistiksektorn.

Bild på Valdi Ivancic - expert inom pedagogik och teknik

Valdi Ivancic

Expert inom pedagogik och teknik

Visionär entreprenör och föreläsare som kan hjälpa dina medarbetare och ledning att tänka i nya banor. Valdi har många års erfarenhet av att arbeta med myndigheter och större organisationer i olika IT-projekt, samt hålla i akademiska kurser och föreläsningar.

Medarbetare